Ο Πέτρος Ιακωβίδης για την αδελφή του δεν θέλει να πει κανείς, «σε βοήθησε ο αδελφός σου»

Πέτρος Ιακωβίδης

"Δεν θα έβγαινα ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια από το Instagram" 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή το νέο του κομμάτι, «Κοιμήσου απόψε εδώ» και τη συνέχιση των επιτυχημένων εμφανίσεων μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Κυριαζή στο Teatro Music Hall. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού, τον θείο του, Νίκο Κουρκούλη αλλά και την αδελφή του, Μορφούλα που ξεκινάει επίσης στο τραγούδι.

«Ξεκίνησα να δουλεύω στο τραγούδι από τα 13 μου χρόνια. Ήταν λίγο δύσκολο στο θέμα ύπνου και στο θέμα της προστασίας. Αν δεν είχα δηλαδή τον πατέρα μου μαζί, όπως και να το κάνεις, ένα παιδί στην πρώτη Γυμνασίου είναι δύσκολο να είναι μέσα στη νύχτα. Από πολύ μικρός, όμως, ήξερα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής και να έρθω στην Αθήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Όσον αφορά τη σχέση ζωής και τη στήριξη που είχε στα πρώτα του βήματα από τον θείο του, Νίκο Κουρκούλη, ο Πέτρος Ιακωβίδης παραδέχθηκε πως «πάντα ήταν από τους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι πρέπει να πατάω στα πόδια μου. Αυτή ήταν η πρώτη του συμβουλή. Στην πορεία πήγα μαζί του οπότε, μόνο και που τον έβλεπα πάνω στη σκηνή, ήταν πολύ σημαντικό».

Επίσης, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την αδυναμία που έχει στην αδελφή του που ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού. «Τώρα που ξεκινάει σε αυτό τον χώρο και η Μορφούλα θέλω να πω πως έχω περισσότερο άγχος για το πως θα πάει από ότι είχα για εμένα. Θέλω να δουλεύει και να πατάει στα πόδια της. Δεν θέλω να πει δηλαδή κανείς, «σε βοήθησε ο αδελφός σου». Η μόνη δική μου βοήθεια είναι να της δίνω συμβουλές και να της γράψω κάποιο τραγούδι».

Μετάνιωσε, αλήθεια, ο συμπαθής τραγουδιστής που έδωσε την επιτυχία «Ξημερώματα» στον Κωνσταντίνο Αργυρό και δεν την κράτησε για τον ίδιο; «Όχι! Καθόλου, μεγάλη μου χαρά γιατί μπόρεσα να δώσω έστω και αυτή τη βοήθεια στον Κωνσταντίνο και εκείνος μιαν άλλη σε μένα. Ήταν ο πρώτος που με εμπιστεύθηκε με το να ερμηνεύσει το κομμάτι μου, «Αθήνα Σαλονίκη». Είναι πολύ σημαντικό για μένα, εκτός από το τραγούδι, να μπω και σαν συνθέτης – στιχουργός σε αυτό τον χώρο και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

«Δεν θα έβγαινα ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια από το Instagram» πρόσθεσε, επίσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης. «Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά αλλά ακόμα δεν μου έχει συμβεί» πρόδωσε με χαμόγελο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δόξα τω Θεώ! Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου γιατί είμαι στο μαγαζί, έχω το καινούργιο μου τραγούδι «Κοιμήσου απόψε εδώ» και βρίσκομαι καθημερινά στο στούντιο» κατέληξεο Πέτρος Ιακωβίδης.