Ο Παύλος Κοντογιαννίδης απαντά γιατί εγκατέλειψε την θεατρική παράσταση «Φάλτσα Σοπράνο»

Παύλος Κοντογιαννίδης

"Εγώ είμαι πολύ καλός άνθρωπος γενικά, αλλά αν μου πας τόση κόντρα θα σε παρατήσω στη μέση του ωκεανού και θα φύγω".

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αντικατέστησε στο θέατρο τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος έσπασε το πόδι του. Ο ίδιος, όμως, άφησε μια άλλη παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε. Τι συνέβη τελικά; Ο Παύλος Κοντογιαννίδης εξήγησε στους δημοσιογράφους:

«Το έργο είχε ξεκινήσει, έκαναν τρεις μήνες πρόβα και μισό μήνα παραστάσεις. Εγώ αντικατέστησα τον Γιώργο Παρτσαλάκη που έσπασε το πόδι του και έμαθα 100 σελίδες σε 5 μέρες. Δεν εξηγείται! Πρέπει να έρθει η επιτροπή από το Γκίνες να μας δώσει σε όλους ένα βραβείο.

Το «Φάλτσα Σοπράνο» το είχαμε ξεκινήσει με την Χρύσα Ρώπα. Πριν το Πάσχα κουβεντιάζαμε, επί 5-6 μήνες κάναμε αναλύσεις, Μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Χρύσα Ρώπα έφυγε, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήρθε η εξίσου καλή Ματθίλδη Μαγγίρα. Εγώ είμαι πολύ καλός άνθρωπος γενικά, αλλά αν μου πας τόση κόντρα θα σε παρατήσω στη μέση του ωκεανού και θα φύγω. Ο σκηνοθέτης είχε μια συγκεκριμένη εικόνα, από τη Βουλγαρία που ήρθε. Εγώ είχα μια άλλη συγκεκριμένη εικόνα από την Ελλάδα που ήμουν έξι μήνες.

Με πείραξε πάρα πολύ που μου έβγαλε μια σκηνή. Λέω «δεν μπορώ, έλεος! Μου στερείτε κάτι»!»…