Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef απαντά για τη συμπεριφορά της κόρης του – «Ήταν λάθος αυτό»

MasterChef

«Εγώ δεν συμφώνησα σε δύο πράγματα με την κόρη μου».

Για τη συμπεριφορά της Μαριάννας Πουλμεντή, στην αποχώρηση της Κατερίνας Λένη από το MasterChef, μίλησε ο πατέρας της, Νίκος Πουλμεντής, σήμερα το πρωί στο Happy Day, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν συμφωνεί με τη στάση της κόρης του.

«Το MasterChef είναι θέμα ψυχολογίας και όχι μαγειρικής. Έχω δει μεγάλους σεφ να καταστρέφονται. Δεν είναι κάτι εύκολο, με ξένα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι. Υπάρχει μεγάλη πίεση απ’ ότι βλέπω, το βλέπω και από το παιδί μου. Της λέω “θα σκέφτεσαι μόνο μαγειρικά, να μη μπλέκεις με κόντρες”. Δεν ακούει καθόλου κι εγώ της τα είχα πει από την αρχή, δε μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο κάθε σεφ κρίνεται και από τον χαρακτήρα του. Αυτό είναι το πιο σοβαρό κομμάτι.

Εγώ δεν συμφώνησα με δύο θέματα γιατί εγώ την κόρη μου τη βλέπω σαν πατέρας και σαν σεφ. Εγώ δεν συμφώνησα με το γέλιο της Μαριάννας και δεν συμφώνησα όταν αποχωρούσαν που δεν την πήραν αγκαλιά να της πούνε “γεια σου, μπράβο”.

Αυτό για μένα ήταν πάρα πολύ λάθος, γιατί μοιράστηκαν κάτι που δε θα το ξαναζήσουν ποτέ στη ζωή τους. Και στη μαγειρική, στο τέλος της ημέρας θα δείξει ο καθένας την αξία του έξω από εκεί. Αλλά είναι παιδιά. Δε θα δικαιολογήσω κανέναν, και δε μου άρεσε αυτό που κάνανε καθόλου, αλλά είναι παιδιά» σχολίασε ο Νίκος Πουλμεντής.