Ο Πασχάλης Τσαρούχας εξηγεί γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος στο YFSF

Πάσχαλης Τσαρούχας

"Στο YFSF δεν ξέρω αν έχω αφήσει μεγάλη ιστορία, έκανα ότι μπορούσα..."

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας με αφορμή την παράσταση «Afterplay» στο Αγγέλων Βήμα. Ο ηθοποιός μίλησε για το YFSF, το Κόκκινο Ποτάμι, τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το Big Brother!

«Στο YFSF δεν ξέρω αν έχω αφήσει μεγάλη ιστορία, έκανα ότι μπορούσα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας απαντώντας, στην ερώτηση του δημοσιογράφου, πως «δεν θα το ξανάκανα. Μετά από 3,4 χρόνια ίσως για ένα guest μπορεί να το έκανα».

Σχετικά με την αυστηρή κριτική του ηθοποιού Γιώργου Γιαννόπουλου πως πολλές μιμήσεις είναι καραγκιολίκια, το σχόλιο από τον ηθοποιό ήταν με χαμόγελο πως «προτιμώ να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Όσον αφορά στις δύο επιτυχημένες σειρές εποχής της τρέχουσας σεζόν, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως «είχαμε μιλήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι και για τις Άγριες Μέλισσες. Στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε τελικά ενώ με τον Μανούσο δεν μπορούσαμε να ταιριάξουμε τα προγράμματα μας όταν ξεκινούσαν τα γυρίσματα. Δεν θα μπορούσε να πάει η σειρά πίσω για να περιμένει εμένα».

Τέλος, σχετικά με την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση και μια ενδεχόμενη διάθεση από τον γιο του να δηλώσει συμμετοχή σε ένα αντίστοιχο ριάλιτι, ο Πασχάλης Τσαρούχας σχολίασε πως «νομίζω ότι έχω κάνει ότι χρειαζόταν για να μην έχει τέτοια φιλοδοξία το παιδί μου. Το να συμμετέχει σε ένα ριάλιτι, δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη μου».

Αυτό το διάστημα ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Θεοδώρας Σιάρκου στην παράσταση «Afterplay» που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στο θέατρο Αγγέλων Βήμα!