Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για τη φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Άγριες Μέλισσες

"Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει".

Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι ο παπάς στις Άγριες Μέλισσες, ο παπάς που έκανε το θαύμα στο Διαφάνι ή μήπως τελικά δεν ήταν θαύμα; «Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι», λέει ο ίδιος.

«Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά», αναφέρει ο Κωστής Σαββιδάκης.

Για την φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κωστής Σαββιδάκης δηλώνει: «Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει. Είχα κατέβει στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές στα Δωδεκάνησα ως βουλευτής. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει μια γυναίκα τα πράγματα στα χέρια της».