Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλάει για τη συνέχιση του «Ου φονεύσεις»

Πάνος Κοκκινόπουλος

"Διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα που λένε πως συνεχίζουμε..."

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις. Ο δημιουργός των αστυνομικών τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τελευταία του σειρά, που θα επιστρέψει στο OPEN, αλλά και την πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

«Κάναμε μια σειρά από επεισόδια για το «Ου φονεύσεις» στο OPEN. Υποτίθεται ότι άλλαξε η διεύθυνση, ήρθαν καινούργιοι και είπαν να το σταματήσουμε. Να το βάλουμε στον πάγο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης. «Πριν από τις γιορτές, όμως, μας είπαν πως θέλουν να το συνεχίσουμε. Περιμένουμε, τώρα, να δούμε. Διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα που λένε πως συνεχίζουμε, αλλά…».

Όσον αφορά στη επιτυχημένη μαύρη κωμωδία, «Μαύρα Μεσάνυχτα», ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκάλυψε τον ενδοιασμό του για μια πιθανή επιστροφή. «Δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα να επιστρέψουν. Ίσως είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Έχουμε σκεφτεί όμως την ιδέα».

Ακόμα, σχετικά με την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες», ο Πάνος Κοκκινόπουλος τόνισε πως «φέτος ανακάλυψαν τηλεοπτικά την Μαρία Κίτσου αλλά εγώ δουλεύω μαζί της πολλά χρόνια. Είναι σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου. Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, άγγελος και δαίμονας μαζί».

«Από τη στιγμή που κάνεις κάτι δημιουργικό δεν γερνάς. Γερνάς απ’ έξω, δεν γερνάς από μέσα. Από τη στιγμή που παίρνεις σύνταξη, πεθαίνεις» σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Πάνος Κοκκινόπουλος.