Ο Παναγιώτης Φασούλας σε μια σπάνια εξομολόγηση – «Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου»

Παναγιώτης Φασούλας

Όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας στην Ελεονώρα Μελέτη...

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Φασούλας τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος Πειραιά μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του.

Μια περιπέτεια, που όπως παραδέχθηκε, άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας Φασούλα.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor».

«Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Παναγιώτης Φασούλας. «Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε».

Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε» πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά.

Μια σπάνια, ειλικρινής εξομολόγηση από τον γνωστό μπασκετμπολίστα…