Ο Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή – «Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να…»

Νίκος Βέρτης

"Και γω είχα τις σχέσεις μου"

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο «Ενώπιος Ενωπίω» για το 2020. Σε μια από τις επιλεκτικές του τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και τις σχέσεις που φροντίζει να μη δημοσιοποιούνται.

«Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Και γω είχα τις σχέσεις μου απλά προσπάθησα πάντα να αποφεύγω τη δημοσιοποίηση, δεν τις διατυμπανίζω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης, σημειώνοντας πως «κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να βγήκαν».

«Προτιμώ ο κόσμος να με ξέρει για τη μουσική μου. Αν δώσω την προσωπική μου σχέση, θα με μάθουν και για αυτό και θα συζητάνε παραπάνω για αυτό».

Όσον αφορά την ιδανική σύντροφο, ο Νίκος Βέρτης πρόδωσε πως θέλει να «είναι καλή μάνα. Φωτογραφίζεις στο μυαλό σου τη γυναίκα που θα κάνει τα παιδιά σου και οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει λίγο καθρέφτη από τη μητέρα σου. Νομίζω ότι η γυναίκα που θα είναι μαζί μου θα πρέπει να έχει σεβασμό, να αγαπάει οπωσδήποτε τη ζωή, να είναι αισιόδοξη, να ξυπνάει το πρωί και να βλέπω ένα χαμόγελο, να αγαπάει εμένα και όχι αυτό που είμαι. Να σου παίρνει τις στεναχώριες και να νιώθεις, όταν πηγαίνεις σπίτι μια ζεστασιά. Να έχεις ανάγκη να γυρίσεις στο σπίτι και όχι να φοβάσαι να πας σε αυτό.

Επίσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής επανέλαβε τη διάθεση να μην βρεθεί κριτής σε ένα τάλεντ σόου μιας και νιώθει πως δεν μπορεί να το κάνει άσχετα με το ύψος της οικονομικής πρότασης.