Ο Νίκος Μουτσινάς «τα ‘χασε» στο Καλό Μεσημεράκι! Η έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε

Νίκος Μουτσινάς

Τον αιφνιδίασε για τα καλά η αγαπημένη ερμηνεύτρια...

Μια απρόσμενη τηλεφωνική επικοινωνία είχε, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι». Ενώ ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ετοιμαζόταν να περάσει στην ενότητα της «Χρυσής Τηλεόρασης», μια γνώριμη φωνή ακούστηκε στον αέρα της ζωντανής εκπομπής!

«Είσαι πολύ όμορφος έτσι! Σε πήρα γιατί πραγματικά έμεινα άναυδη, σε είδα ξυρισμένο και είσαι ένας κούκλος! Και νομίζω ότι συμφωνούν και οι φίλοι σου εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια με τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτιέται ποιος βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής. Μόλις, όμως, η Δήμητρα Γαλάνη αποκάλυψε την ταυτότητα της, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά, την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του!

«Νίκο μου ξέρεις πόσο σε αγαπώ… Μπορεί εγώ να μην πηγαίνω στις τηλεοράσεις αλλά σου έχω μεγάλη αγάπη, μέσα από την καρδιά μου στο λέω πάντα… Είσαι στην καρδιά μου και μου ανοίγεις κάθε μεσημέρι την ψυχή» πρόσθεσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Μόλις η τηλεφωνική επικοινωνία με την Δήμητρα Γαλάνη ολοκληρώθηκε στο «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε με χιούμορ πως «ναι, εγώ τρελάθηκα! Δεν κάνω άλλη εκπομπή, δεν έχω λόγο! Ειλικρινά, μίλησα με την Γαλάνη στο τηλέφωνο; Envy envy βάλτε τους τίτλους».

Ένα ακόμα μοναδικό στιγμιότυπο στο «Καλό μεσημεράκι»…