Ο Νίκος Αποστολόπουλος κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι»

Νίκος Αποστολόπουλος

«Είναι ανθρώπινη καρικατούρα, δεν λείπει από την τηλεόραση, να κάτσει εκεί που είναι».

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος μοιράστηκε αναμνήσεις από τις γιορτινές ημέρες των νεανικών του χρόνων, ενώ γι’ ακόμα μία φορά έριξε τα… βέλη του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θυμάμαι χρόνια πριν όταν σπούδαζα Νομική στο Παρίσι, δεν είχα λεφτά και είχε έρθει μια καλή μου φίλη από την Ελλάδα, κι εμεί που ήμασταν άφραγκοι πήγαμε στο Λονδίνο. Πηγαίναμε στο σούπερ μάρκετ, ψωνίζαμε ελάχιστα πράγματα κι εγώ έκλεβα σοκολάτες, σαμπάνια. Δεν με έπιασαν ποτέ, αν και θα ήθελα να είμαι στη φυλακή μια μέρα.

Την παραμονή πριν φύγω είχα μεθύσει τελείως κι έφτασα στο Παρίσι για να πιάσω κάπου δουλειά και πήγα μεθυσμένος. Και δεν περίμενα ότι θα με προσλάβουν και τελικά με πήραν. Έχω περάσει και πολύ άσχημα Χριστούγεννα, όταν είχαμε κάνει την πρώτη πτώχευση στο Παρίσι, δεν ήταν καλή περίοδος, αλλά οκ, πέρασε κι αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για την Ευαγγελία Αραβανή: «Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δυστυχώς δεν το ξέρει όπως πρέπει να το ξέρει η ίδια. Εγώ τη βρίσκω πάρα πολύ όμορφη. Δεν είναι τόσο χαριτωμένη σαν παρουσιάστρια, αλλά θα μπορούσε κάποιος να την εκπαιδεύσει».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτή μπορείτε να την αφήσετε εκεί που είναι, έτσι κι αλλιώς δεν μας χρειάζεται αυτή. Δεν έλειπε από την τηλεόραση, ούτε λείπει. Να κάτσει εκεί που είναι, είναι καρικατούρα ανθρώπινη. Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος και πήρε στα χέρια του ένα λούτρινο μαϊμουδάκι.