Ο Νίκος Αναδιώτης δεν μπαίνει στη διαδικασία να δει το My Style Rocks

Νίκος Αναδιώτης

"Ένα τηλεοπτικό προϊόν πάντα παραμένει ένα τηλεοπτικό προϊόν που σημαίνει πως χρειάζεται η τηλεθέαση για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουν"

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη και την κάμερα του Μεσημέρι YES. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε, από το ψητοπωλείο που έχει ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε για την τηλεοπτική του απουσία αλλά και τα ριάλιτι μόδας που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που έβγαλαν λεφτά από την τηλεόραση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης. «Η δική μου εμπλοκή με την τηλεόραση υπήρξε σε περιόδους που δεν πληρωθήκαμκιόλας, όχι να βγάλουμε λεφτά. Μ’ αρέσει όμως πάρα πολύ αυτός ο χώρος και τώρα που μου έχει γίνει μια πρόταση συμμετοχής στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» θα το κάνω γιατί» μου αρέσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Η παρουσίαση, όχι, δεν μου λείπει όλο αυτό το διάστημα που δεν βρίσκομαι στην τηλεόραση. Σίγουρα μου λείπουν στιγμές που έχω περάσει ωραία. Δεν είμαι σε μια ηλικία, μια εμπειρία και μια φάση που οπωσδήποτε θέλω να είμαι στις οθόνες των τηλεθεατών» συμπλήρωσε με ωριμότητα ο Νίκος Αναδιώτης.

Ποια άποψη έχει, όμως, ο Νίκος Αναδιώτης για τα ριάλιτι μόδας όπως το My Style Rocks, το GNTM και στο Shopping Star; «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να βλέπω ποιος σφάζεται και ποιος όχι. Μάλλον ήταν μια ανάγκη του κοινού να μάθει το τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, ο χώρος της μόδας δεν είναι έτσι όπως τον παρουσιάζουν».

«Ένα τηλεοπτικό προϊόν πάντα παραμένει ένα τηλεοπτικό προϊόν που σημαίνει πως χρειάζεται η τηλεθέαση για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουν» κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης!