Ο Μίνωας Κυριακού και το ασημένιο κουτί που έδωσε στον Γιώργο Παπαδάκη

Γιώργος Παπαδάκης

Η αποκάλυψη που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά, κατά την επίσκεψή του στο Πρωινό. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το πώς ξεκίνησε να παρουσιάζει το Καλημέρα Ελλάδα και τι ακριβώς είχε συμβεί με τον Μίνωα Κυριακού.

«Ένας λόγος που αγάπησα αυτό το κανάλι και δεν έφυγα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που μου είχαν γίνει, είναι και η εκπληκτική σχέση που είχα με τον Μίνωα Κυριακού. Όταν διαμορφωνόταν το πρόγραμμα του σταθμού του είπα ότι θέλω να κάνω μια πρωινή εκπομπή και μου λέει «Ποιος θα σε βλέπει; Δεν υπάρχει Γιώργη εκείνη την ώρα τηλεοπτικό κοινό».

Ήρθαν κάποια στιγμή κάτι σύμβουλοι από την Αμερική για να βοηθήσουν στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα. Του είπαν, λοιπόν, ότι «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις με ένα πρωινό πρόγραμμα». Λέει, λοιπόν, στον κλητήρα: «Φώναξε τον Παπαδάκη». Μου λέει «Την άλλη Δευτέρα ξεκινάμε» και ήταν Τρίτη. Ξεκινήσαμε και μου είπε: «Γιώργη, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα θα είσαι εδώ και θα κάνεις αυτή την εκπομπή! Βάζουμε στοίχημα»; Δυστυχώς δεν είναι εδώ να του πω ότι κέρδισε το στοίχημα εκείνος, όχι εγώ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Το αναμνηστικό που μου έδωσε, είναι ένα ασημένιο κουτί που είναι σκαλισμένο επάνω ότι «Κάποια στιγμή ήθελες να κάνεις μια πρωινή εκπομπή, σου είπα Γιώργη ξεκινάμε και ξεκίνησες». Είναι από τα ενθύμια που θα έχω από εδώ, από τον ΑΝΤ1, από τα πιο σημαντικά»», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.