Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογείται πως «με κυνηγάνε χρέη μέχρι σήμερα και υποφέρω»

Μέμος Μπεγνής

"Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα, που είναι ψέμα..."

Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε, μάλιστα, σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την αγαπημένη του μητέρα με αφορμή μια δυσμενή τροπή που πήρε το άνοιγμα του στον επιχειρηματικό κόσμο.

«Έκανα ένα μαγαζί στο οποίο δεν είμαι πια εδώ και πέντε χρόνια αλλά ακόμα, μέχρι σήμερα, με κυνηγάει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής. «Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα, που είναι ψέμα. Όποιος το κάνει αυτό θα πρέπει να ασχολείται και να είναι από πάνω. Εμένα όμως, σαν αδαή, με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα και υποφέρω».

«Το έκανα και για τη μαμά» πρόσθεσε ο ηθοποιός, «η οποία δεν είχε δουλειά και μπήκε σε αυτό το μαγαζί ως διευθύντρια και ο αδελφός μου ως υπάλληλος».

Επίσης, ο Μέμος Μπεγνής πρόδωσε γλυκά πως «της πήρα σπίτι και αυτοκίνητο γιατί… είναι η μαμά. «Εγώ σπίτι δεν έχω, μένω στο ενοίκιο και θα συνεχίσω να μένω γιατί δεν θέλω να έχω πράγματα στο όνομα μου. Αμάξι είχα και το πούλησα γιατί νομίζω γίνομαι άλλος άνθρωπος, μιλάω άσχημα όταν οδηγάω».

Όσον αφορά το διαζύγιο των γονιών του, που ήρθε πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε ότι «πιστεύω πως όταν δυο άνθρωποι δεν συμφωνούν, δεν πρέπει να είναι μαζί. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι ο πολιτισμός. Το να χωρίζουμε και να είμαστε καλά εάν έχουμε και παιδιά. Από κει και πέρα, όμως, ταμπού είναι και αυτό. «Εγώ δεν χωρίζω για τα παιδιά», τι σημαίνει αυτό; Εάν δεν είσαι καλά σε ένα γάμο γιατί να μη χωρίσεις που θα ‘ναι και τα παιδιά σου καλύτερα όταν δεν είναι οι γονείς μαζί».

Όταν, μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε πως ο καλεσμένος της είναι πιο κοντά στη μητέρα του, ο Μέμος Μπεγνής με χαμόγελο απάντησε πως «ναι, είμαι μόνο στη μαμά ξεκάθαρα και πριν από το διαζύγιο».