Ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του – «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει»

Μάρκος Σεφερλής

«Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση.

«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.

Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλιο, γιατί έτσι γεννιέται η κωμωδία. Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι. Κι έχω στεναχωρηθεί, κι έχω κλάψει. Δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς από τους “τύπους” που κάνω να μου πει ότι τον χλεύασα. Κάθε μέρα στο κοινό μου βρίσκονται όλοι αυτοί οι τύποι που κάνω.

Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Έχω “κερδίσει” όλα τα μικρά παιδιά, οι βραδινές μου παραστάσεις έχουν παιδικό κοινό. Πες μου ένα βραδινό θέατρο που έχει από κάτω μικρά παιδιά, δεν μιλάω για παιδικό θέατρο. Όλοι έχουν άποψη σε ότι κάνω πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.