Ο Μάριος Αθανασίου παραδέχεται πως δεν είχε κρατήσει επαφές με την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Μάριος Αθανασίου

13 χρόνια μετά το "Θα βρεις τον δάσκαλο σου"!

Ο Μάριος Αθανασίου εμφανίστηκε με χαμόγελο, μέσω skype, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» την Κυριακή. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παύση των γυρισμάτων του σίριαλ, «Έρωτας μετά» και την επιστροφή σε αυτά, την επόμενη μέρα στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την «πρεμιέρα» στο κομμωτήριο που διατηρεί.

Μεταξύ άλλων, όμως,ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με την Ευδοκία Ρουμελιώτη μετά από 13 χρόνια όταν και ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική τους συνεργασία στο σίριαλ «Θα βρεις τον δάσκαλο σου».

Ο πρωταγωνιστής παραδέχθηκε πως χάρηκε πολύ μιας και δεν είχαν διατηρήσει επαφή αυτά τα χρόνια. «Έκανα το πρώτο μου γύρισμα με ασφάλεια για το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου και ήταν η Ευδοκία! Μας έκαναν αυτό το δώρο, βρεθήκαμε εκεί! Ήταν συγκινητικό γιατί την Ευδοκία δεν την έχω δει από τότε»!

«Δεν είχε τύχει να συναντηθούμε και μιλήσαμε μια ώρα για να… συνδέσουμε τη ζωή μας. Ήταν πάρα πολύ όμορφα, μεγάλες αλλαγές, όχι η Ευδοκία αλλά εγώ, να τα λέμε αυτά. Η Ευδοκία παραμένει πολύ φρέσκια, πολύ όμορφη» συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Παράλληλα, ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για την επόμενη δύσκολη μέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.