Ο Λεωνίδας Κακούρης προδίδει τη σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες» που λύθηκε στα γέλια

Λεωνίδας Κακούρης

"Σίγουρα έχουμε έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα Διδασκάλου..."

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει έπειτα από την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» αλλά και στο πιο αστείο περιστατικό που έχει συμβεί στα γυρίσματα.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε πως χαίρεται που η φωνή του αρέσει στο κοινό σχολιάζοντας, δε, με χιούμορ πως «θρέφει τη ματαιοδοξία μου».

«Δεν καταλαβαίνω πολύ πως συζητιέται τόσο έντονα το όνομα μου. Έχω βγάλει τις τριπλάσιες σέλφι αυτό το διάστημα από ότι είχα βγάλει φωτογραφίες σε όλη μου τη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Φυσικά και έχει συμβεί να με πιάσουν τα γέλια στη σκηνή» ανέφερε, επίσης, ο Λεωνίδας Κακούρης προσθέτοντας πως «όταν είχε τσιμπήσει τον Δούκα μια οχιά, παρουσίασα έναν Δούκα έντρομο που δεν συνειδητοποιεί τι τον έχει τσιμπήσει και λέει… α κουνούπια»!

Με ποιον συνεργάτη, όμως, από το σίριαλ έχει έρθει πιο κοντά; «Σίγουρα έχουμε έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα Διδασκάλου γιατί έχουμε πολλές σκηνές μαζί στο σίριαλ».

Σχετικά με δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη, πως είναι σούργελο, ο ηθοποιός αναρωτήθηκε με χιούμορ εάν «ένας άνθρωπος που είναι σούργελο, είναι σούργελο 24 ώρες το 24ωρο;»

Τέλος, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως, αν και του αρέσουν τα κλαρίνα και τα πανηγύρια, δεν ξέρει να χορεύει δημοτικά ενώ σε ένα παλαιότερο video clip του Μανώλη Λιδάκη «απλά αυτοσχεδίαζα»