Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως «θα συμβούν πολύ άσχημα πράγματα στον Δούκα»

Λεωνίδας Κακούρης

"Θα ήθελα να έρθει αντιμέτωπος με όλα αυτά που έχει κάνει"

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην κάμερα του Μεσημέρι YES και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη με αφορμή την επιτυχία των Άγριων Μελισσών. Ο Δούκας Σεβαστός από το σίριαλ του ΑΝΤ1 πρόδωσε, μέσα σε όλα, όσα θα δούμε στον δικό του ρόλο ενώ δε δίστασε να πει πως υπήρξε άγριο νιάτο!

«Αναρωτιέμαι και γω αν ο Δούκας θα μετανοήσει ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς, προσθέτοντας πως ο ίδιος θα ήθελε πολύ να δει μια τέτοια εξέλιξη στον ήρωα που ερμηνεύει. «Θα ήθελα να έρθει αντιμέτωπος με όλα αυτά που έχει κάνει».

Όσον αφορά στα νέα επεισόδια και στις εξελίξεις για τον Δούκα Σεβαστό, ο Λεωνίδας Κακούρης τόνισε πως «βλέπω ότι θα του συμβούν πάρα πολύ άσχημα πράγματα και είμαι και γω πολύ περίεργος να δω πως θα αντιδράσει τελικά. Η αλήθεια είναι καταδικασμένη να βγαίνει στο φως. Όχι πάντα στην ώρα της αλλά, έστω και αργά, πιστεύω ότι βγαίνει στο φως. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα αυτά που έχει κάνει ο Δούκας».

«Σαφώς υπήρξα και εγώ άγριο νιάτο και θέλω να είμαι ακόμα κάποιες φορές αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μονίμως ένα άγριο νιάτο» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός. «Δεν είχα σκεφτεί ότι η φωνή μου θα ξεσηκώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ένα εργαλείο δουλειάς, άλλωστε δουλεύω και στη διαφήμιση καιρό» πρόσθεσε ακόμα.

Τέλος, σχετικά με το φλερτ, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε πως έχει βάλει τελεία αλλά «η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει. Δεν θα είχε ενδιαφέρον να την ζούμε αν ξέραμε τι είναι αυτό που θα ζήσουμε κάθε φορά».