Ο Λευτέρης Πανταζής για το «καλλιτεχνάκι» Κόνι Μεταξά και το Instagram

Λευτέρης Πανταζής

"Η κόρη μου είναι τυχερή που έχει μπαμπά τον Πανταζή..."

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής και στον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπρίδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην κορούλα του, Κόνι Μεταξά και τις πίκρες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στις συνεργασίες μου. Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Ποτέ δεν έχει ακουστεί ότι με κάποιους τσακώθηκα ή με κάποιους δεν τα πήγα καλά. Μα τι έχεις να χωρίσεις; Η μουσική ενώνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής. «Με τα τραγούδια διασκεδάζει ο κόσμος και ερωτεύεται».

Σχετικά με το ξεκίνημα στη δισκογραφία και στα νυχτερινά μαγαζιά, ο τραγουδιστής τόνισε πως «όταν ξεκίνησα είχα πολλές πίκρες, με είχαν διώξει και από μαγαζιά. Το πρώτο όνομα είχε φέρει τον κολλητό του, ο μπαμπάς έφερε τον γιο του και τα λοιπά. Είχαμε τέτοια».

«Σήμερα τα παιδιά τα βρίσκουν όλα έτοιμα. Ακόμα και το παιδί το δικό μου είναι τυχερό που έχει μπαμπά τον Πανταζή. Η Κόνι είναι καλλιτεχνάκι, σπούδασε στο Μαϊάμι πέντε χρόνια, αυτά που ανεβάζει στο Instagram δεν είναι τίποτα» πρόσθεσε. «Αυστηρός είμαι αλλά δεν τη φοβάμαι. Θέλω να έχει τη δική της γνώμη, να δίνει τις μάχες της κι όταν τρώει καμιά σφαλιάρα να μαθαίνει».

Ποια είναι η σχέση, ωστόσο, που διατηρεί ο Λευτέρης Πανταζής με τα χρήματας; «Έχω βγάλει λεφτά από αυτή τη δουλειά αλλά είχα προνοήσει. Μετά από πίεση της μητέρας μου, είχα μάθει όταν βγάζω πέντε να της δίνω τα τρία. Μου έδινε μάθημα αυτό. Κάποτε που έπεσα έξω και χρειαζόμουν χρήματα δεν μου έδωσε κανείς. Ακόμα και για την κηδεία του πατέρα μου δεν είχαμε χρήματα» δήλωσε ο τραγουδιστής.