Ο Λευτέρης Χαρίτος εξομολογείται: «Το παιδί μου το αναγνώρισα»

Λευτέρης Χαρίτος

Ο σκηνοθέτης μίλησε, δε, με τρυφερά λόγια για την σύντροφο του, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Λευτέρης Χαρίτος. Ο δημιουργός
της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 παρουσίασε την πιο τρυφερή του πλευρά μιλώντας για τον γιο και τη γυναίκα της ζωής του, Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Δεν κάνω πολλά όταν τελειώνουν τα γυρίσματα με τις «Μέλισσες», οι ώρες είναι μετρημένες» πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Λευτέρης Χαρίτος. «Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Τον χρόνο που περισσεύει τον αφιερώνω στον 12χρονο γιο μου, Ηρακλή στην καλή μου και στην ευρύτερη οικογένεια μου».

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ» αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, ο σκηνοθέτης συμπληρώνοντας πως «το παιδί μου το αναγνώρισα κανονικά από την πρώτη στιγμή και μένει τόσο μαζί μου όσο και με τη μητέρα του».

Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 για την πολύχρονη σχέση με την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Λευτέρης Χαρίτος ομολόγησε τρυφερά: «Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ».

«Ντρέπομαι λίγο να μιλάω για εμένα» πρόδωσε με χαμόγελο ο σκηνοθέτης από τις «Άγριες Μέλισσες» και πρόσθεσε πως «ναι, ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Το Instagram είναι μια περίεργη ιστορία γιατί δημοσιοποιείς, ας πούμε, πράγματα που θέλεις να μοιραστείς αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας».

«Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου» κατέληξε ο Λευτέρης Χαρίτος στα λεγόμενα του.