Ο Λάκης Γαβαλάς προδίδει όλες τις λεπτομέρειες για το «My Style Rocks»

Λάκης Γαβαλάς

"Δεν θέλω ριάλιτι καθόλου. Από εμένα τουλάχιστον δεν θα φανεί κάτι τέτοιο"

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου κύκλου του «My Style Rocks». Ο σχεδιαστής μόδας πρόδωσε, μέσα σε όλα, στην Άννα Ζηρδέλη πως δεχόταν τρία χρόνια πίεση από τον ΣΚΑΪ να βρεθεί στο ριάλιτι μόδας και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή!

«Με… ετοιμάζανε εδώ και τρία χρόνια αλλά λόγω των επαγγελματικών μου χρόνων δεν μπορούσα και φέτος είπαμε να είμαστε όλοι μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς. «Διευκρινίζω ότι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με την ομορφιά και το μοντέλο, το οποίο είναι κλεισμένο σε ένα χώρο για να μπορέσει να βγάλει και έναν χαρακτήρα. Εδώ είναι κοπέλες που καλούνται να βελτιώσουν το στιλ τους, χωρίς να έχει σημασία το ύψος τους, τα κιλά τους, τα μαλλιά τους. Οφείλουν να εξελίξουν το στιλ που έχουν».

Όσον αφορά τα δύο άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής της εκπομπής, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν καμιά σχέση με όσους έλεγαν ότι μαλώναμε, ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Εγώ είχα πει, άλλωστε, πως ο Στέλιος ξέρει πολύ καλά πως έχει το θέμα εδώ και δυο χρόνια».

«Με την Έλενα Χριστοπούλου είχαμε ξεκινήσει με μια φιλική παρεξήγηση. Όταν με είχαν ρωτήσει σε μια εκπομπή για εκείνη, τι βαθμό θα έδινα δηλαδή στο στιλ της, είχα πει πως υπάρχουν φορές που θα της έβαζα ένα 3 στα 5 και άλλες φορές 15 στα 5. Προφανώς και το λύσαμε, δεν υπήρχε κάτι, γελάσαμε στο τέλος» συμπλήρωσε.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την Κατερίνα Στικούδη, που θα βρίσκεται στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς παραδέχθηκε ειλικρινώς πως «αγαπώ και την Αραβανή σαν ένα πολύ φίνο κορίτσι και την Σπυροπούλου, μακάρι να μπορούσαν να είναι τρεις οι παρουσιάστριες. Η κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα. Η Κατερίνα Στικούδη έχει μεγάλο ρεύμα, τώρα, γιατί έχει το σίριαλ και τραγουδάει το βράδυ. Θα είναι μια χαρά».

«Δεν θέλω ριάλιτι καθόλου. Από εμένα τουλάχιστον δεν θα φανεί κάτι τέτοιο» δήλωσε, επίσης, ξεκάθαρα ο Λάκης Γαβαλάς.