Ο Κώστας Βουτσάς δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί – «Πλησιάζω τα 90»

Κώστας Βουτσάς

"Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας"

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως δεν θα ήθελε να γίνει ξανά πατέρας σε αυτή την ηλικία.

«Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής των ελληνικών ταινιών. «Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο».

Επίσης, ο Κώστας Βουτσάς μίλησε με θερμά λόγια για το GNTM το οποίο και παρακολουθούσε μανιωδώς! «Γυναίκες κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές».

«Το ξέρει και η Αλίκη, της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της;»

«Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας» τόνισε τρυφερά ο Κώστας Βουτσάς για το μικρό αγοράκι που απέκτησε με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού.

Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, εάν θα ήθελε ακόμη ένα παιδί, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε με σαφήνεια πως «δεν θέλω να κάνω, τώρα, ένα παιδί… Πλησιάζω τα 90»!

Υγεία και ευτυχία για τον αγαπημένο ηθοποιό μέσα στο 2020!