Ο Κώστας Μαρτάκης δεν «τρελάθηκε πολύ από την περίοδο της καραντίνας»

Κώστας Μαρτάκης

""Περισσότερο να πω την αλήθεια, αν και θα με βρίζουν τώρα όλοι οι φίλοι και η οικογένεια μου, η επαφή με τον κόσμο μου έλειψε..."

Μέσω skype εμφανίστηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Μαρτάκης στον αέρα του Happy Day. Ο γοητευτικός τραγουδιστής περιέγραψε στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως βίωσε ο ίδιος τον ενάμιση μήνα καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε μέσα σε όλα πως «δεν με έχει τρελάνει πολύ η καραντίνα γιατί τη δική μου δουλειά μπορούσα να την συνεχίσω. Από την άποψη πως άκουγα τραγούδια, μου έστελνε ο παραγωγός μου τραγούδια, κάναμε την επιλογή των τραγουδιών και ετοιμαζόμαστε τώρα να κυκλοφορήσουμε τραγούδι. Γινόταν πολλή δουλειά αλλά μέσα από skype, messanger, κλπ».

«Περισσότερο να πω την αλήθεια, αν και θα με βρίζουν τώρα όλοι οι φίλοι και η οικογένεια μου, η επαφή με τον κόσμο μου έλειψε. Το να τραγουδήσω, να έρθω κοντά με τον κόσμο, αυτό μου έλειψε περισσότερο» συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης προδίδοντας με χαμόγελο πως πέρασε μόνος την περίοδο της καραντίνας για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού.

Επίσης, ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε στην προοπτική να συμμετάσχει σε νέα παραγωγή του Netflix καθώς και την πιθανή επιστροφή στο θεατρικό σανίδι μετά την επιτυχημένη παρουσία στην «Παριζιάνα».

«Είναι τελείως θολό το τοπίο και με τα νυχτερινά μαγαζιά και με τα θέατρα και με τα καλοκαιρινά clubs» σχολίασε, σε άλλο σημείο, ο Κώστας Μαρτάκη. «Υπάρχει ένα τεράστιο σύστημα που στηρίζει όλους εμάς που βγαίνουμε μπροστά και θα πρέπει να υπάρξει κάποια σχετική ρύθμιση».