Ο Κώστας Μακεδόνας για τον κορονοϊό – «Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε τους ειδικούς»

Κώστας Μακεδόνας

"Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την κλειστοφοβική αίσθηση..."

Ο Κώστας Μακεδόνας μίλησε μέσω skype το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Open Ελλάδα με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έστειλε το δικό του μήνυμα για την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μακεδόνας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να σεβόμαστε τους επιστήμονες και νομίζω πως τα μέτρα δεν έχουν παρθεί επειδή κάποιος θέλησε να περιορίσει τον κόσμο μες στο σπίτι. Νομίζω ότι τα μέτρα έχουν παρθεί γιατί αυτό συνέστησαν οι επιστήμονες που μελετούν αυτή τη στιγμή την πανδημία που υπάρχει. Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχουμε τόσο περιορισμένα κρούσματα πιστεύω ότι δείχνει ότι έχουν δίκιο στην εκτίμηση τους. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ακούσουμε».

«Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την «κλειστοφοβική αίσθηση» αλλά, αν αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα, το σεβόμαστε και το κάνουμε. Πάντοτε είχα σεβασμό σε όλους τους επιστήμονες και ειδικά στον τομέα της ιατρικής» συμπλήρωσε, επίσης, ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης.

Ένα ακόμα μήνυμα υποστήριξης από καλλιτέχνη στη μάχη κατά του κορονοϊού…