Ο Κώστας Κόκλας εξομολογείται – «Φοβήθηκα, ναι…»

Κώστας Κόκλας

"Το να φύγεις είναι ένα κομμάτι που έχει να κάνει με εσένα..."

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας μετά» μίλησε για την περιπέτεια υγείας που τον έκανε να δίνει πλέον μεγαλύτερη αξία σε κάθε τι γύρω του και στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Όταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρώτησε τον καλεσμένο του για το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με την υγεία του, ο Κώστας Κόκλας πρόδωσε με ειλικρίνεια πως όχι απλά δεν θα ήθελε να έχει πολλούς δικούς του ανθρώπους γύρω του αλλά «όσο το δυνατόν λιγότερους για να στεναχωρήσεις όσο το δυνατόν λιγότερους. Το να «φύγεις» εσύ είναι ένα κομμάτι που έχει να κάνει με εσένα, μπορεί να νιώθεις και καλά, σημαντικό είναι να σκέφτεσαι αυτούς που αφήνεις πίσω σου».

«Φοβήθηκα, ναι, για τους ανθρώπους που θα στεναχωρούσα» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός. «Δεν πέρασε, όμως, από το μυαλό μου πως θα φύγω γιατί ήταν πάρα πολύ σίγουροι οι άνθρωποι που ήταν γύρω μου και ένιωθα πως είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω».

Σχετικά με το τι κρατά από αυτή την περιπέτεια της υγείας του, ο Κώστας Κόκλας ομολόγησε χαρακτηριστικά πως «με έκανε να προσέχω πιο πολύ. Να δίνω περισσότερη αξία σε αυτά που ζω και σε αυτά που έχω».