Ο Κώστας Φλωκατούλας για τις υψηλές αμοιβές και… τα ψίχουλα

Κώστας Φλωκατούλας

"Ευτυχώς δεν είχα ανάγκη για να επιβιώσω..."

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Φλωκατούλας με αφορμή την επιτυχημένη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα υψηλά κασέ των συναδέλφων του αλλά και σε όσους αναγκάζονται να δουλέψουν ακόμα και με μηδενικές απολαβές στη σημερινή τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φλωκατούλας σημείωσε πως «Δεν παίρνουν ελάχιστα χρήματα οι ηθοποιοί μόνο στις Άγριες Μέλισσες, παντού παίρνουν λίγα χρήματα. Εννοώ δηλαδή πως δεν παίρνουν τα χρήματα που παίρναμε παλιά. Ακόμα και τώρα που η τηλεόραση έχει μια ανάπτυξη. Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με τις απολαβές. Οι ηθοποιοί πάντα είναι χαμηλά».

«Βεβαίως και θα έλεγα όχι εάν υπήρχε μια πρόταση που δεν με κάλυπτε και λέω. Δέχομαι πάρα πολλές προτάσεις με πολύ λίγα χρήματα και δεν ήθελα να δουλέψω με τόσο λίγα» πρόσθεσε, επίσης, με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός. «Ευτυχώς δεν είχα ανάγκη για να επιβιώσω. Γιατί πάρα πολλοί συνάδελφοι μου αναγκάζονται να δουλέψουν από τζάμπα μέχρι ψίχουλα».

Αυτή την περίοδο ο Κώστας Φλωκατούλας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» που ανεβαίνει στο θέατρο Alhambra.