Ο Κώστας Φαλελάκης εξηγεί πως «έρχεται η ζωή έτσι και βλέπεις αν αντέχεις»

Κώστας Φαλελάκης

"Δεν ξέρω πως είναι ο Κώστας Φαλελάκης και εγώ τον ανακαλύπτω..."

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης με αφορμή την συνέντευξη τύπου της παράστασης «Περηφάνια και προκατάληψη» που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη στο θέατρο Αλκυονίς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε

«Στο σπίτι μου πια μπαίνω, αρχίζω να βγάζω τα ρούχα μου μέχρι να φτάσω στο κρεβάτι, κοιμάμαι, ξυπνάω και ξαναφεύγω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φαλελάκης για το φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα με τα απαιτητικά γυρίσματα για το σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα». Επίσης, ο ηθοποιός πρόσθεσε πως «έχω πάρα πολλή ανάγκη να μείνω στο σπίτι αλλά έχω και πάρα πολλές βιοποριστικές ανάγκες».

«Η τηλεόραση με είχε ξεχάσει για 10 χρόνια, από το 2008 είχα να συμμετάσχω σε σίριαλ, το κάνεις όμως όπως κάνουν όλη οι συνάδελφοι. Τώρα σου προτείνουν κάτι και το κάνεις» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Κώστας Φαλελάκης. Όσον αφορά το ρόλο που ερμηνεύει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός δήλωσε με χιούμορ πως «στη κυρία Γεωργιάδου οφείλεται που το γράφει, η οποία δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην κάνει ο ήρωας μου! Τι σε λασπουριές έχω πέσει, τι σε δέντρα έχω σκιστεί»!

Όταν, δε, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του, ο Κώστας Φαλελάκης επέλεξε να απαντήσει με ένα στίχο από ποίημα της Κικής Δημουλά. «Ο έρωτας, όνομα ουσιαστικόν, πολύ ουσιαστικόν. Γένους ούτε θυληκού ούτε αρσενικού. Γένους ανυπεράσπιστου. Πληθυντικός αριθμός, οι ανυπεράσπιστοι έρωτες».

«Δεν ξέρω πως είναι ο Κώστας Φαλελάκης και εγώ τον ανακαλύπτω. Έρχεται η ζωή έτσι, έρχεται η ζωή αλλιώς και βλέπεις αν αντέχεις» κατέληξε ο ηθοποιός.