Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε εξομολόγηση ψυχής – «Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι άρρωστος»

Κώστας Χαρδαβέλλας

"Τρεις ώρες όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει σαράντα κιλά και έτοιμος να πέσω κάτω..."

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη το πρωί της Τρίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και

«Είμαι 42 χρόνια στην τηλεόραση με 20 διαφορετικές εκπομπές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας. «Εκπομπές από το διάστημα και την αναζήτηση χαμένων ανθρώπων μέχρι το πολιτικό ρεπορτάζ. Η πιο αγαπημένη μου εκπομπή, όμως, είναι οι Ρεπόρτερς. Μας έχει σφραγίσει».

Σε άλλο σημείο, ο γνωστός δημοσιογράφος ομολόγησε πως «έκανα κι εγώ το λάθος να ασχοληθώ με την πολιτική. Ευτυχώς που δεν βγήκα βουλευτής! Είμαι ο πλέον ακατάλληλος».

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν έκανα εκπομπή, μόλις είχα τελειώσει τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο που είχα, το 2009 στο Alter. Έκανα τις χημειοθεραπείες το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη, ενώ μου έλεγαν οι γιατροί να πάω στο σπίτι για έξι μήνες, πήγα και έκανα εκπομπή στην τηλεόραση. Τον Αθέατο Κόσμο. Τρεις ώρες όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει σαράντα κιλά και έτοιμος να πέσω κάτω. Ήθελα να δείξω όμως, στον εαυτό μου πρώτα, ότι δεν είμαι άρρωστος» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν έκαναν τη διάγνωση οι γιατροί, ήταν κακός καρκίνος. Στις αμυγδαλές και στους λεμφαδένες. Δεν ήταν αστεία ιστορία. Αλλά εγώ πήρα τη Μαρία και τον Κωνσταντίνο και πήγαμε στην Πάρο» πρόσθεσε, επίσης, ο δημοσιογράφος με χαμόγελο.