Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για τα χρήματα του Survivor – Πόσα έπαιρνε κάθε μήνα;

Κώστας Αναγνωστόπουλος

«Μακάρι να γίνει και το All Star να βγάλουμε κι από ‘κει κανένα μεροκαματάκι»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Είμαι επιχειρηματίας, όπως ήμουν και πριν το Survivor. Μισθοφόρος ήμουν στο παρελθόν, αλλά τα παράτησα γιατί το μεροκάματο έπεσε, όπως και σε πολλές δουλειές. Δεν έκατσα, λοιπόν, σε αυτή τη δουλειά και να γκρινιάζω, σηκώθηκα κι έφυγα. Οπότε, έχει μπει στο βιογραφικό κι αυτό. Στο Survivor δεν παίρναμε πολλά λεφτά, 900 ευρώ το μήνα, άσε τι ακούγεται. Όταν δηλώνεις συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν περιμένεις ότι θα σε πληρώνουν κιόλας.

Όταν δήλωσα συμμετοχή και μου είπαν ότι θα παίρνω 900 ευρώ το μήνα, είπα “καλά, αυτοί χαζοί είναι;”. Μετά πήγα και στο Nomads, οπότε μακάρι να γίνει κι ένα Survivor All Star να πάρουμε κανένα μεροκαματάκι. Αν μου γίνει πρόταση για το All Star φυσικά και θα πάω. Αν μου έλεγαν να βάλω εγώ τους παίκτες, θα επέλεγα εμένα, τον Βασάλο, τον Ντάνο, την Ευρυδίκη, την Κολιδά και πακέτο τη Σόφη και τη Σάρα», είπε αρχικά ο Μισθοφόρος.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε τυπική σχέση. Αν βρεθούμε, θα μιλήσουμε, αλλά δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο. Είμαστε και φίλοι στο Instagram, μέχρι στιγμής. Το λέω γιατί γίνονται διάφορα αυτόν τον καιρό. Δεν μιλάω με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ξέρω γιατί, δεν με έκανε και ποτέ follow στο Instagram. Δεν έχω και χαρτομάντιλα να βάλω τα κλάματα… Κάποιοι από το Survivor καβάλησαν το καλάμι με τη δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.