Ο Κωνσταντίνος Κάππας δεν θέλει να ξανακάνει τηλεόραση και εξηγεί τους λόγους

Κωνσταντίνος Κάππας

"Στο Κλείσε Τα Μάτια κάναμε την δουλειά μας, ήμασταν προσγειωμένα παιδιά"

Στην κάμερα του «Μεσημέρι Yes» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Κάππας. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις «Tape» και «Ο άλλος» στα θέατρα 104 και Μικρό Χορν αντίστοιχα.

«Δεν υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που να με ενθουσιάσει. Μια πρόταση που να πω, α αυτή είναι ωραία. Επίσης, δεν συμφωνώ με τις συνθήκες που γίνεται πια η τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω γιατί δεν νομίζω πως μπορώ να βρω τόσο χρόνο, ξαφνικά 13 ώρες την ημέρα. Θα πρέπει να είμαι πολύ αποφασισμένος για αυτό, να είναι μια πολύ καλή δουλειά, ένα ωραίο σενάριο για να πω πως θα ασχοληθώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

«Δεν ξανακάνω πράγματα που έκανα παλιότερα ή να κάνω για παράδειγμα 10 επεισόδια για να βγάλω κάποια χρήματα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως «στην εποχή της επιτυχίας του Κλείσε Τα Μάτια, εμείς κάναμε την δουλειά μας και ήμασταν προσγειωμένα παιδιά. Είχαμε φιλοδοξία στη δουλειά μας αλλά όχι για να προβληθούμε και να μιλούν όλοι για εμάς. Για αυτό και μετά ήμασταν όλοι χαμηλού προφίλ, δεν θυμάμαι κάποιο παιδί να έγινε ξαφνικά πρώτη φίρμα».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Κάππας παραδέχθηκε πως δέχεται φλερτ μέσα από τα social media ενώ αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο και… ακριβοπληρωμένο φιλί ύο ομοφυλόφιλων αντρών στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega.