Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος δεν είναι για την κουζίνα σου αλλά για τον καθρέφτη σου

Κωνσταντίνος Γατόπουλος

"Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου... Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά, έχουν πει ότι είμαι συνοδός".

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος έφυγε νωρίς από το MasterChef. Μπορεί οι κουζίνες να έχασαν από αυτή την αποχώρηση, κέρδισαν, όμως, οι καθρέφτες, οι κάμερες και ο κόσμος που τον θαυμάζει. Και αν δεν τον θαυμάσετε εσείς, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος αυτοθαυμάζεται Στη φωλιά των Κου Κου, μέσα από μια… ταπεινή εξομολόγηση που έκανε στην Τζώρτζια Γεωργίου.

«Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφισης, κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη, βλέποντας εμένα, μου βγαίνει από μέσα μου ακόμα πιο έντονο όλο αυτό. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι πιο ερωτικός.

Πιο πολύ πάνω μου μού αρέσει το βλέμμα μου και η ατέλεια στο πρόσωπό μου είναι η μύτη μου, την έχω χτυπήσει και είναι έτσι. Την χτύπησα σε φασαρία στα 16 μου.

Ήξερα ότι το επάγγελμά μου είναι η μαγειρική, την τρίτη Λυκείου δεν την έχω κάνει, την χρωστάω ακόμα.

Μου έχουν πει ότι είμαι ένα παιδί πολύ φινετσάτο. Μου έχουν πει ότι αυτό πηγάζει από μέσα μου. Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά, έχουν πει ότι είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω τα στόματα γιατί δεν τους θεωρώ κριτή της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ.

Έχω μια σχέση υγιή και όμορφη, ένα χρόνο και κάτι. Έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές, θες να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν γίνεται να πάω να κλειστώ μες στην κουζίνα.

Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουμε έξω και μας λέει η σερβιτόρα: «Σας θαυμάζω, είστε πολύ όμορφοι σήμερα». Βλέπουν το τι νιώθουμε και μας κοιτάει ο κόσμος και μας θαυμάζει», εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

«Μου την «πέφτουν» πολύ στο Instagram. Το περίμενα, να σου πω την αλήθεια. Δέχομαι ερωτικά μηνύματα και από άντρες και από γυναίκες. Το πιο περίεργο μήνυμα που έχω δεχτεί από άντρα είναι να μείνω στο σπίτι του να με φιλοξενήσει και να με έχει πρίγκιπα. Όλο αυτό συνοδευόταν από φωτογραφία. Οι γυναίκες δεν είναι τόσο χυδαίες, είναι προκλητικές αλλά όχι χυδαίες», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.