Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος αποχώρησε από το MasterChef

MasterChef

Τέλος το ριάλιτι μαγειρικής για τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

Μια δοκιμασία αποχώρησης που είχε τα πάντα παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Παρασκευής, στο επεισόδιο του MasterChef. Έπειτα από την σχετική ψηφοφορία, μέσα σε κλίμα σχολίων και αντιδράσεων, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Οι τρεις επίδοξοι σεφ και διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση στο παιχνίδι και να κερδίσουν τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες. Δυστυχώς, όμως, ο δρόμος στο MasterChef για κάποιον έπρεπε να φτάσει στο τέλος!

Και αυτός δεν ήταν άλλον από τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο, ο οποίος απέσπασε την χαμηλότερη βαθμολογία από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

“Είμαι στεναχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτός” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του MasterChef κατά την αποχώρηση του.

Έτσι στον διαγωνισμό συνεχίζουν ο Γιώργος και η Φωτεινή…