Ο Ιωάννης αποχώρησε από το MasterChef και… χαρίζει ασυλία σε Γιώργο και Ηλία

MasterChef

"Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος είναι σε αυτή τη θέση", αναρωτιέται ο Ιωάννης Χαραλάμπους.

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους αποχώρησε από το MasterChef, επιλέγοντας να μην κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας. Αντιθέτως, ο ίδιος, μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου, χαρίζει απλόχερα την… ασυλία στον Γιώργο και τον Ηλία, τους παίκτες που όλοι θεωρούν ότι τον επηρέασαν στην επιλογή του αυτή.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, οι επιλογές που παίρνω είναι καθαρά δικές μου. Η επιλογή ήταν καθαρά δική μου. Δεν μετάνιωσα που δεν χρησιμοποίησα την κάρτα», επέμεινε ο Ιωάννης Χαραλάμπους. Όσο για τον Γιώργο και τον Ηλία, για τον ίδιο είναι μάλλον… τα καλύτερα παιδιά.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος είναι σε αυτή τη θέση. Είναι ένα γλυκύτατο παιδί, ήταν αδερφός στο σπίτι. Εκτός από πολλοί καλοί μάγειρες, για μένα ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Με τον Ηλία ήρθαμε πολύ κοντά, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Κι αυτός δεν μπορώ να καταλάβω τα αρκετά σχόλια που έχει δεχτεί. Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω», είπε.

Όσο για την Κατερίνα, μάλλον εμείς βλέπουμε άλλο MasterChef, γιατί σύμφωνα με τον Ιωάννη: «Η Κατερίνα ήταν λίγο απομονωμένη στο σπίτι αλλά ήταν δική της επιλογή».