Ο Ηλίας Κιαζόλι για το χθεσινό… Βατερλώ του MasterChef

Ηλίας Κιαζόλι

"Θα ήθελα να είχε κατέβει ο Σταυρής γιατί είχε πει ότι αν μπω στο σπίτι θα με μπιπ μπιπ...", λέει ο Ηλίας Κιαζόλι.

Μετά από αμέτρητες μονομαχίες, ο Ηλίας Κιαζόλι δεν κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef. Αντί αυτού, κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών συμπαικτών του. Τι λέει ο ίδιος για όλα αυτά; Σε ζωντανή σύνδεση με τη Φωλιά των Κου Κου, ο Ηλίας Κιαζόλι είπε:

«Χθες, δύσκολο επεισόδιο, πολύ… Ήταν ψυχολογικό το όλο θέμα αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος, ειδικά με την τελευταία μου προσπάθεια.

Εγώ είχα βγει από το παιχνίδι, τα παιδιά που είναι μέσα έχουν περάσει περισσότερα από εμένα και θεώρησα εκείνη τη στιγμή ότι το πιο σωστό που είχα να κάνω ήταν να το αφήσω ελεύθερο και να κατέβει όποιος θέλει. Θεωρώ ότι ήταν και πολύ άδικο για τα παιδιά να πάρω τη θέση τους και να φύγω χωρίς να μαγειρέψω.

Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα στην αρχή. Πολλές φορές λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας και από τη στιγμή που τα είπα…

Πιο πάνω είναι οι φιλίες. Ο έρωτας πάει κι έρχεται και πολλές φορές μετανιώνουμε γι΄αυτά που κάνουμε. Στην αρχή ήμασταν πιο κοντά με την Μαρία, μετά ψιλοσπάσαμε. Όταν βγει ο Δημήτρης θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή και να μου πει γιατί πειράχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε αντιπαλότητα μαζί μου. Ελπίζω στα επόμενα επεισόδια η Μαρία να δείξει έναν άλλο χαρακτήρα.

Θα ήθελα να είχε κατέβει ο Σταυρής γιατί είχε πει ότι αν μπω στο σπίτι θα με μπιπ μπιπ… Εγώ του είπα με τον τρόπο μου ότι αν μπορεί να κάνει αυτά που είπε, να κατέβει κάτω και να τα κάνει. Το να λες κάποια πράγματα για τον εαυτό σου δεν σε κάνουν μάγκα. Δεν φοβήθηκα κανέναν»!