Ο Ηλίας Κιαζόλι έφυγε από το MasterChef δίχως να το περιμένει

MasterChef

"Σίγουρα εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος δεν ήμασταν οι καλύτεροι στο MasterChef", δηλώνει ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε από το χθεσινό MasterChef, μετά από ένα επεισοδιακό επεισόδιο με πολλές εντάσεις, καβγάδες και κυρίως… πάρα πολλά κλάματα. Το πρωί της Τρίτης, ο παίκτης του reality μαγειρικής του Star εμφανίστηκε Στη φωλιά των Κου Κου και κλήθηκε από τους παρουσιαστές να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν μετράει τόσο πολύ το πόσο καλός είσαι.

Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Σίγουρα εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος δεν ήμασταν οι καλύτεροι στο MasterChef. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστευα αυτό το πράγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι καλά.

Η Κατερίνα είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του. Εκείνη την ώρα δεν άκουγα καθόλου την Κατερίνα, δεν με ενόχλησε καθόλου ο εξώστης. Η Κατερίνα μπορεί να θολώσει το κεφάλι της και να πει τα πάντα.

Ο Γιώργος δεν ξέρει πότε κάνει κάτι πλάκες ώρες ώρες. Αυτό που είπε ήταν ξεκάθαρα πλάκα για να σπάσει τον πάγο με εμάς. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Το στοίχημα δεν ήταν ωραίο.

Έχω μετανιώσει όταν καθόμουν πίσω με τον Δημήτρη και μίλαγα. Ήταν τη στιγμής επειδή νευρίαζα», ισχυρίστηκε ο Ηλίας Κιαζόλι.