Ο Ηλίας Γκότσης για τις σχέσεις του με Σόφη Πασχάλη και Εύη Σαλταφερίδου

Ηλίας Γκότσης

"Δεν νομίζω πως πήραν ποτέ τα μυαλά μου αέρα"

Στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε τόσο στο χρηματικό έπαθλο που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης όσο και στις σχέσεις που κατά καιρούς του έχουν χρεώσει με την Σόφη Πασχάλη και την Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν νομίζω πως πήραν ποτέ τα μυαλά μου αέρα και πίστεψα πως είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι» σημείωσε με ειλικρίνεια ο Ηλίας Γκότσης. «Το έπαθλο του Survivor με βοήθησε να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα μου. Έφτιαξα τον δικό μου χώρο, το γυμναστήριο μου και βοήθησα την οικογένεια μου».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τις επώνυμες σχέσεις που του έχουν χρεωθεί μέχρι σήμερα, ο νικητής του Survivor δήλωσε πως «είναι λογικό όταν κάνεις παρέα με μια κοπέλα, όπως κάνω τόσο με την Σόφη Πασχάλη όσο και με την Εύη Σαλταφερίδου, να σου χρεώνουν σχέση. Με την Σόφη κάνω ακόμη περισσότερη παρέα μιας και τρέχαμε και ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ για το οποίο μας είχαν προσεγγίσει και 3, 4 κανάλια απλά εμείς, για τεχνικούς λόγους, δεν ήμασταν έτοιμοι να το παρουσιάσουμε».

«Θα μπορούσα να προχωρήσω μια γνωριμία μέσα από τα social media, γιατί όχι» πρόσθεσε, επίσης, ο Ηλίας Γκότσης. «Καλώς ή κακώς έχουν μπει στη ζωή μας και είναι ένας τρόπος επικοινωνίας άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι. Οπότε αν η προσέγγιση ήταν φυσιολογική και υπήρχε μια ωραία επικοινωνία…»

Τέλος, πρόδωσε πως ζωγραφίζει για χόμπι μιας και είναι αγχολυτικό για εκείνον ενώ γράφει και στίχους έχοντας ετοιμάσει τις δικές του ερωτικές μπαλάντες