Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δέχθηκε πρόταση για το Κόκκινο Ποτάμι αλλά…

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Όσα είπε για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην Ελένη Τσολάκη και την κάμερα του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν τον είδαμε στο «Κόκκινο Ποτάμι»  και το φιλμ «Ευτυχία» ενώ μίλησε για τις θεατρικές του συνεργασίες.

Ο πρωταγωνιστής στο σίριαλ «8 Λέξεις» σημείωσε, μέσα σε όλα, πως «ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ιδιαίτερη μορφή. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε τραγούδια του στην παράσταση, οπότε μια χρονιά μου είπε να παίξουμε παρέα. Του είπα, μέσα με χίλια! Ήταν ωραία εμπειρία. Όταν χάνεις, όμως, έναν τόσο αγαπημένο άνθρωπο και τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα. Είναι δυσάρεστο να μιλάς και δημόσια για αυτό. Ακόμα και τις μέρες που έγινε αυτό το θλιβερό περιστατικό, δεν είναι ωραίο στα Μέσα να μιλάς πολύ για τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει».

Όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον συνομιλητή της, εάν έχει παίξει ποτέ σε θέατρο με δέκα θεατές, εκείνος απάντησε με χιούμορ πως «10 είναι και πολύ!Όταν ξεκινούσα, ναι. Τα τελευταία 20, 25 χρόνια στο θέατρο είμαι τυχερός. Μόνο μία παράσταση δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελα, αν και ήταν μια εξαιρετική δουλειά, ήταν η συγκυρία τέτοια».

«Έχω συνεργαστεί με παιδί που δεν έχει τελειώσει κάποια σχολή, αλλά είναι απαραίτητο. Ο Δημήτρης Σταρόβας. Εγώ του έδωσα την ευκαιρία να γίνει από μαέστρος, ηθοποιός» σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Φέτος γίνονται ωραίες δουλειές στην τηλεόραση. Είναι οι Άγριες Μέλισσες, που έχουν ενδιαφέρον παρόλο που είναι καθημερινή δουλειά. Το Κόκκινο Ποτάμι, στο οποίο μου είχε πει ο Μανούσος Μανουσάκης να παίξω αλλά εγώ δεν μπορούσα για λόγους τεχνικούς» παραδέχθηκε, ενώ συμπλήρωσε πως «εν το μετάνιωσα γιατί δεν γινόταν. Όπως και στην «Ευτυχία», που βγήκε τώρα στους κινηματογράφους, μου είπαν να παίξω ένα ρόλο αλλά δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους».

«Στις 8 Λέξεις ήταν ωραία εμπειρία. Ήταν ευγενέστατοι και με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκαλιές» κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός για την καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.