Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος ετοιμάζεται για το Netflix

Αλέξανδρος Μανωλίδης

Αποκάλυψη από τον νεαρό σκηνοθέτη!

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει έρθει σε επικοινωνία με το Netfilx. Ο λόγος; Μια ιδέα για κινηματογραφική ταινία που έχει μαζί με τον κολλητό του φίλο στα σκαριά.

«Πιστεύω ότι και οι δυο γονείς μου έκαναν ότι έκαναν μόνοι τους, με τον δικό τους κόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μιμηθώ και γω. Δεν περιμένω μέσω του ονόματος μου να αναδειχθώ, να το εκμεταλλευτώ, απλά προσπαθώ να χαράξω τον δικό μου δρόμο όπως έκαναν και εκείνοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μανωλίδης.

«Είχαμε κάνει ένα γύρισμα για την ταινία του φίλου μου, Νίκου ο οποίος ήθελε να κάνει ντεμπούτο στις σκηνές δράσης. Βρεθήκαμε, λοιπόν, κάποιοι φίλοι για να πραγματοποιήσουμε το όραμα που είχε» πρόσθεσε. «Σπουδάζω σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ δεν κοιτάω επαγγελματικά να γίνω ηθοποιός».

«Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια ταινία» αποκάλυψε, επίσης, ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου.

Λέτε, αλήθεια, να δούμε τον νεαρό Αλέξανδρο στο δημοφιλές δίκτυο;