Ο Γιώργος Σαμπάνης εξομολογείται πως δεν πιστεύει πια στον έρωτα

Γιώργος Σαμπάνης

"Δεν περνούσα καλά όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν πάνω στην προσωπική μου ζωή..."

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης στον Νίκο Γεωργιάδη και στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στις σταθερές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής αλλά και στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του.

«Η κάθε επιλογή καλλιτέχνη είναι και η καλύτερη τύχη για το τραγούδι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Το τραγούδι Χαρτοπόλεμος γράφτηκε 100% πάνω στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία το είπε με την πρώτη στην ηχογράφηση στο στούντιο» πρόσθεσε.

Έχει δώσει, αλήθεια, τραγούδι σε άλλον καλλιτέχνη με το ζόρι; «Όχι, μωρέ. Αφού δεν πληρώνομαι για τα τραγούδια που δίνω. Έχω να πάρω λεφτά για τα τραγούδια μου από το 2014» απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Δεν περνούσα καλά όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν πάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ωραίο. Γνωρίζεις μια κοπέλα 20 μέρες, δεν ξέρει καν γιατί είναι μαζί σου, αν ταιριάζετε και κάνεις το λάθος να της πεις ότι έχει ο φίλος μου και πρέπει να πάω να τον ακούσω. Την παίρνεις, λοιπόν, μαζί σου και γίνεται δημόσια η εμφάνιση της. Κάπως έτσι γίνεται, μην φανταστείς πως μας κυνηγούν οι φωτογράφοι απ’ έξω. Το θεωρώ πια επιπόλαιο όλο αυτό» τόνισε, επίσης, ο τραγουδοποιός.

«Μια φορά είχαν έρθει παπαράτσι κάτω από το σπίτι και μου είχε κάνει εντύπωση. Ήταν στις αρχές της σχέσης με την Άννα Πρέλεβιτς. Θεωρώ ότι ήταν επιπόλαιο αυτό που έκανα. Ενώ δεν γνώριζα καλά έναν άνθρωπο, τον έπαιρνα μαζί μου γιατί θεωρούσα πως έπρεπε να υπερασπιστώ αυτό που μόλις είχα γνωρίσει και τελικά του έκανα και ζημιά» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Σαμπάνης παραδέχθηκε πως έχει βιώσει τον απόλυτο έρωτα καθώς «είχα αφεθεί και ήμουν αδύναμος. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι. Δεν πιστεύω στον έρωτα. Είναι σιχαμένος αυτός ο τύπος με τα φτερά και τα βέλη, δεν τον συμπαθώ.

Επίσης, ο Γιώργος Σαμπάνης εκμυστηρεύτηκε πως η χρονιά που πέρασε ήταν η χειρότερη της ζωής του εξηγώντας του λόγους.