Ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο «Μαζί σου» – «Τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του»

Γιώργος Παρτσαλάκης

Όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε μέσω skype, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε στο «Μαζί σου» τις αλλαγές που έχει φέρει και στη δική του καθημερινότητα ο κορονοϊός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν για 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο, ήρθα στην Ελλάδα και μπήκα σε άλλες 15 μέρες καραντίνα, για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο, με αποτέλεσμα ένα μήνα να μην είναι πολύ καλά τα νεύρα. Τέλοσπαντων, όμως, τα φέρνουμε σε ένα λογαριασμό. Εκείνο που ήθελα να πω είναι ότι, ναι, τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που είχε πει πως, αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Και όταν λέμε στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω του, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε ακριβώς γιατί έχουμε φιλότιμο, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε».

«Είναι ένα μάθημα καλό γιατί η χώρα μας είναι 52 σε αυτή την καταστροφή που είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό. Θα πρέπει να το συνεχίσουμε, να κρατήσουμε γερά γιατί όταν ο εχθρός δεν φαίνεται και είναι ύπουλος πρέπει να προστατευθούμε για να μπορούμε να είμαστε στη συνέχεια ελεύθεροι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ένα ακόμα μήνυμα αγαπημένου καλλιτέχνη που μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι…