Ο Γιώργος Παράσχος για τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης με την σύζυγο του

Γιώργος Παράσχος

"Βλέπαμε πως υπήρχε μια τριβή που θα μας έβγαινε σε κακό..."

O Γιώργος Παράσχος μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης με τη σύζυγο του. Ο νεαρός ηθοποιός, ωστόσο, επέλεξε να διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα και επιπλέον να μιλήσει ξανά με τα ωραιότερα λόγια για την Χρύσα Κροκίδα.

«Δεν ισχύουν αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος, προσθέτοντας πως «με την γυναίκα μου είμαστε πάρα πολύ καλά και έχουμε καλές επαφές. Βγαίνουμε για ποτό, φαγητό τόσο οι δυο μας όσο και με το παιδί αλλά δεν είμαστε μαζί. Βγήκε μια φωτογραφία σε μια κοινή μας έξοδο και ο κόσμος θεώρησε πως είμαστε μαζί. Είδα το σχετικό δημοσίευμα και γέλασα, όπως και η Χρύσα όταν την πήρα τηλέφωνο».

Όσον αφορά, επίσης, στην απόφαση να βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους με την αγαπημένη του σύζυγο, ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε με ειλικρίνεια πως «ήταν και δική μου και της Χρύσας. Δεν υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο για να έρθει ο χωρισμός. Βλέπαμε πως υπήρχε μια τριβή που θα μας έβγαινε σε κακό και μας βγήκε ένα πολύ καλό διαζύγιο. Ήταν και ο λόγος που κάναμε τον χωρισμό μας φωτογράφιση. Δεν θα πω τη λέξη διαφήμιση γιατί έφτασε και αυτό στα αυτιά μου, νευρίασα. Δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση το διαζύγιο μου. Ήταν ο λόγος που ήθελα να δείξω έναν τρόπο στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται πάντα το διαζύγιο να έχει καυγάδες, τσακωμούς και δικαστήρια».

Σκέφτηκε, όμως, ποτέ να μείνει στον γάμο για το παιδί του; «Είναι ο λόγος που δεν έχουμε υπογράψει ακόμα διαζύγιο με τη γυναίκα μου. Δεν το τρέχουμε. Δεν με καίει να υπογράψω ένα χαρτί και να φύγει αυτό το πράγμα από πάνω μου» απάντησε ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί με άλλη γυναίκα. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να έχει αδερφάκι από άλλη μαμά» πρόδωσε, επίσης, ο Γιώργος Παράσχος