Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι αποκαλύψεις για Αυτιά, Χατζηβασιλείου, Αρναούτογλου, Μπαλοδήμου

Γιώργος Παπαδάκης

"Πήγα και παρακάλεσα τον Γιάννη Λάτσιο και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Τους είπα ότι..."

Στο πρώτο Πρωινό του 2020, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε ποδαρικό στην Φαίη Σκορδά και είχε πολλά να πει. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αρκετά να εξομολογηθεί για πολύ γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης με τα οποία είχε συνεργαστεί στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Ήξερα ότι θα έφευγε κάποια στιγμή, γιατί είχε τρομερές δυνατότητες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ο τρόπος που έφυγε ήταν αξιοπρεπέστατος. Με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και τιμιότητα ήρθε τέσσερις μήνες πριν και μου το είπε. Προσπάθησα να μείνει στον ΑΝΤ1, κακό του ΑΝΤ1 που δεν την κράτησε τότε.

Πήγα και παρακάλεσα τον Γιάννη Λάτσιο και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Τους είπα ότι υπάρχει ένα παιδί στη Θεσσαλονίκη καταπληκτικό, θα κάνει καριέρα, αυτόν πρέπει να τον κατεβάσουμε στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Αυτιάς πίστευα ότι είναι showman… της ενημέρωσης. Πίστευα ότι έχει δυνατότητες να κάνει πολλά πράγματα δικά του.

Θα χαρώ να πάει καλά η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επί πολλά χρόνια συνεργάτιδά του, την Μαρία Μπαλοδήμου: «Μεγάλη υπόκλιση στη Μαρία Μπαλοδήμου, κυρία, αξιοπρεπής. Εκείνη έφυγε γιατί… τρία παιδιά, έπρεπε να τα μεγαλώσει, ξύπναγε πολύ νωρίς για να έρθει στη δουλειά. Πάνω στις διαφημίσεις έπαιρνε τηλέφωνο τον μανάβη».