Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει τι δεν θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης

Μπορεί να τον έχουμε ταυτίσει με την πρωινή ζώνη, όμως θα έβλεπε ο ίδιος τον εαυτό του αλλού;

Σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα πως τα «δύσκολα όχι» τα λέει μόνο στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Επίσης, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν κάθετα αντίθετος σε μια νέα απόπειρα να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή!

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο  να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα; Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.