Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε, η Αποστολία Ζώη ήρθε – Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια

Αποστολία Ζώη

"Με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο για το τι έχει γίνει. Δεν το γνώριζα"

Στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και η Αποστολία Ζώη μίλησε για την γρήγορη και απρόσμενη είσοδο στο σχήμα αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μαζωνάκη. Τι σχολίασε, αλήθεια, η όμορφη τραγουδίστρια για τα αντανακλαστικά που χρειάστηκε σε αυτή την περίπτωση;

«Ήταν καιρός για μια επιστροφή στις πίστες» δήλωσε χαμογελαστή και λαμπερή η Αποστολία Ζώη στην κάμερα. «Πάντα μια γυναίκα είναι ο ενωτικός κρίκος ανάμεσα στους άντρες, αλλιώς δυο άντρες είναι μαινόμενοι ταύροι» συμπλήρωσε για τη συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο και τον Δήμο Αναστασιάδη στο Fever.

Όσον αφορά την αντικατάσταση που πραγματοποίησε στον Γιώργο Μαζωνάκη, η όμορφη τραγουδίστρια πρόδωσε πως «με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο για το τι έχει γίνει. Δεν το γνώριζα. Αν πω ότι παίρνω την θέση του Γιώργου είναι τρελό! Δεν έχω κάνει τα πράγματα που έχει κάνει ο Γιώργος. Εγώ ήρθα να δώσω την δική μου νότα εδώ μέσα, ελπίζω να μπορέσω να γεμίσω ένα μέρος από το κενό του και να μπορέσουμε να πάμε καλά».

Καλή αρχή, να πούμε εμείς, στην Αποστολία Ζώη…