Ο Γιώργος Λιανός απαντά για τον κορονοϊό και την Χριστίνα Μπόμπα

Γιώργος Λιανός

"Μίλησα μαζί της γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και αγχώθηκα λιγάκι, έχουμε και μικρά παιδιά. Το κόλλησε από ότι έμαθα το Σαββατοκύριακο".

Έχοντας βρεθεί πρόσφατα με την Χριστίνα Μπόμπα, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στο στόχαστρο φημών που τον ήθελαν θετικό στον κορονοϊό. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και ξεκαθάρισε πως δεν είναι φορέας του ιού.

«Μίλησα μαζί της γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και αγχώθηκα λιγάκι, έχουμε και μικρά παιδιά. Το κόλλησε από ότι έμαθα το Σαββατοκύριακο. Ήταν με μια παρέα στον Παρνασσό και ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήρθε από εξωτερικό και της έφερε και ένα δωράκι.

Υπεύθυνη στάση είναι αυτή (σ.σ. το βίντεο στο Instagram). Από τη στιγμή που είσαι ένα πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, καλό είναι να ενημερώσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο άμεσος τρόπος.

Έχει ανακοινωθεί ότι είμαι κι εγώ φορέας. Παιδιά δεν είμαι, ηρεμήστε. Δεν φαντάζεσαι πόσα τηλέφωνα δέχτηκα χθες και προχθές. Λες και μένω μαζί στο σπίτι με την Χριστίνα και τον Σάκη. Όλοι θα πρέπει να προσέξουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και τις συνευρέσεις», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.