Ο Γιώργος Λιάνης εξομολογείται – «Αδίκησα τα παιδιά μου»

Γιώργος Λιάνης

"Στο κομμάτι της οικογένειας δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω..."

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον έρωτα, τα χρήματα που ήρθαν και έφυγαν από τα χέρια του, τους παλαιότερους σταρς αλλά και στην αδυναμία που έχει στην Πάολα!

«Δεν είμαι bon viveur γιατί θέλει μια μεγάλη οικονομική άνεση για να είσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάνης. «Την είχα κάποτε, δεν την έχω τώρα. Είμαι bon viveur με την έννοια πως αγαπώ την ζωή.

Όσον αφορά τον έρωτα, πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «είμαι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο. Βέβαια υπάρχει και πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα, η αγάπη! Ο έρωτας είναι αστραπές και βροντές»!

«Έχω κάνει τρεις γάμους. Δεν χρειάζονται, όμως, επιτυχημένοι γάμοι απαραίτητα. Στο κομμάτι της οικογένειας δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Αδίκησα τα παιδιά μου αλλά είμαι πάρα πολύ καλός παππούς» δήλωσε χαρακτηριστικά στην όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Τα εγγόνια μου λένε πως είμαι ο πιο ευγενικός παππούς του κόσμου. Μου το γράφουν στα γράμματα που μου στέλνουν. Είμαι ένας πατέρας που δεν υπήρξε πολύ καλός, φροντίζω τουλάχιστον να γίνω καλός παππούς».

«Από τα χέρια μου πέρασαν πάρα πολλά λεφτά αλλά δεν έμεινε τίποτα γιατί ήξεραν αυτά τα χέρια, είναι ωραίο μυστικό, να ξοδεύουν τα χρήματα όπως πρέπει. Γιατί τη ζωή την απολαμβάνεις με τον τρόπο που σου έρχεται» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λιάνης.

Υπάρχουν, αλήθεια, σταρ σήμερα; «Δεν είναι σταρ κανένας σήμερα. Σταρ ήταν ο Νίκος Κούρκουλος. Καμία δεν είναι σταρ σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Ζωή Λάσκαρη» ομολόγησε χαρακτηριστικά.

«Η Πάολα είναι σαν παιδί μου και ταυτοχρόνως είναι αερικό. Είναι ένα ξωτικό, δεν είναι κάτι συνηθισμένο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης για την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στην γνωστή τραγουδίστρια.