Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε ποια θεωρεί πιο sexy Ελληνίδα

Γιώργος Λιάγκας

Ιδιαίτερα ειλικρινής ο παρουσιαστής στο After Dark...

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark», το βράδυ της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ. Ο δημογράφος και παρουσιαστής δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να αποφύγει το περίφημο εξομολογητήριο του καλού του φίλου και να δεχθεί τις τολμηρές του ερωτήσεις.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε, λοιπόν, ανάμεσα σε πολλά άλλα τον Γιώργο Λιάγκα για το ποια επώνυμη Ελληνίδα θεωρεί πως είναι η πιο sexy αυτή την στιγμή. Ο δημοσιογράφος, σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις, χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα να σκεφτεί την απάντηση που όμως έδωσε κανονικά!

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου» απάντησε λιτά ο Γιώργος Λιάγκας. Όταν, ωστόσο, ο παρουσιαστής του After Dark έσπευσε να τον ρωτήσει για το εάν βρίσκεται στο κινητό του κάποια εφαρμογή για γνωριμίες, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε κάθετα πως «όχι, βέβαια».

«Το ακούω πρώτη φορά από εσένα. Θέλω να πω ότι τα περισσότερα applications και τις περισσότερες λειτουργείες, που έχουν να κάνουν, παραπάνω από τις απλές μου τις κάνει ο Θέμης. Οπότε… Το γνωρίζεις πως είμαι πίσω σε αυτά»

«Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Δηλαδή ο Γιώργος έχει ένα whatsapp και ένα viber με το ζόρι» συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντά για τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη.