Ο Γιώργος Λιάγκας αντιδρά – «Θέλω να προσγειώσω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απότομα»

Γιώργος Λιάγκας

"Θέλω να σας πω ότι την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν βγει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την έδωσε σε μένα και την Φαίη, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επί μία ώρα".

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα late night προκάλεσαν πολλά σχόλια. Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε σε μια συγκεκριμένη αναφορά που έκανε ο παρουσιαστής

«Έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα σαν εκπομπή, το ότι ήρθε ο σημερινός πρωθυπουργός -γιατί δεν έρχονταν πολιτικοί αυτού του επιπέδου στην Ελλάδα. Φοβόντουσαν να εκτεθούν ή να περάσουν λίγο πιο προσωπικές στιγμές. Νιώθω ότι αυτή ήταν μια επιτυχία της εκπομπής. Πιστεύω ότι έχουμε βάλει πολλά λιθαράκια για την αρχή μιας νέας κατάστασης που θέλω να συμβεί στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός έχει πάει σε όλες τις ζώνες. Θέλω να σας πω ότι την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν βγει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την έδωσε σε μένα και την Φαίη, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επί μία ώρα. Μίλησε για τα προσωπικά του, για τη Μαρέβα, για τον χωρισμό του κλπ.

Θέλω να σας προσγειώσω λίγο απότομα και να προσγειώσω και τον Γρηγόρη λίγο απότομα. Όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί και οι σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες, τιμούν εμάς που κάνουμε ελαφριά ψυχαγωγία μόνο όταν θέλουν να εκλεγούν. Στην Αμερική πολλοί πολιτικοί πάνε σε late night, πάνε παντού όταν δεν υπάρχει πολιτική ανάγκη».

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά στην εκπομπή…