Ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελεάννα Τρυφίδου – «Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά»

Γιώργος Λιάγκας

"Δοκιμάζομαι πολύ εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Θα περάσει, να δούμε...".

Η Ελεάννα Τρυφίδου απομακρύνθηκε αιφνιδιαστικά από τον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από πολλές διαφωνίες που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις δύο πλευρές, σχετικά με τη θεματολογία της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε στον αέρα τα εξής: «Θέλω να πω κάτι, επειδή συνήθως τα διεθνή τα έλεγε η Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος, δοκιμάζομαι πολύ εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Θα περάσει, να δούμε…

Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί τη δημοσιογραφία από το Star, κάναμε πολλά χρόνια ραδιόφωνο, μαζί μου σε εκπομπές, αρχισυντάκτρια στην πορεία… Σαν αδελφή μου την έχω την Ελεάννα και το ίδιο με έχει και αυτή, δηλαδή δεν είναι επαγγελματική η σχέση μας. Είναι φιλική, είναι σαν να είναι οικογένειά μου.

Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, διάφορες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενώνονται. Οι ικανοί άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν χάνονται. Σας προσυπογράφω ότι η Ελεάννα Τρυφίδου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, ένας ικανότατος άνθρωπος που δεν θα πάει χαμένη.

Από σήμερα δεν θα είμαστε μαζί, τουλάχιστον σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Αυτά… Προχωράμε…».

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή…