Ο Γιώργος Λεμπέσης για την αποχή και την επιστροφή του στη νύχτα

Γιώργος Λεμπέσης

"Θεωρώ ότι από το να προσπαθείς και να φθείρεσαι χωρίς λόγο, είναι καλύτερα να απέχεις".

Ο Γιώργος Λεμπέσης, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, επέστρεψε στην αθηναϊκή νύχτα. Ο ίδιος μιλάει για τις συνεργασίες του, τα χρόνια που απείχε και τη φετινή επιστροφή του, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ελένη και τον Θάνο Βάγιο.

«Οι Κατάλληλες Προϋποθέσεις ήταν ένα μαγικό ντουέτο. Με τη Δέσποινα Βανδή κάναμε πολλή παρέα, γενικώς, έχουμε κάνει πολλές σεζόν μαζί.

Το Κουράγιο Φίλε ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο πνευματικός μου πατέρας. Νομίζω ότι μέχρι τότε δεν είχε κάνει ποτέ ανδρικό ντουέτο στην καριέρα του.

Αποφάσισα από κάποια στιγμή και μετά να απέχω, γιατί θεωρώ ότι από το να προσπαθείς και να φθείρεσαι χωρίς λόγο, είναι καλύτερα να απέχεις. Δεν γίνεται μια καριέρα να είναι διαρκώς στα peak της, είναι πολύ δύσκολο.

I’m back στην αθηναϊκή νύχτα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήρθε η πρόταση από το 4711 και με πάρα πολύ χαρά είμαι εκεί και συνεργάζομαι με τον Γιώργο Τσαλίκη. Απλά περίμενα μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να εμφανιστώ έτσι όπως ήθελα».