Ο Γιώργος Καραμίχος έκανε τους πάντες να σαστίσουν με την αποκάλυψή του – «Αυτό δεν το ξέρει κανείς»

Γιώργος Καραμίχος

Δεν φαντάζεστε τι είπε ο γνωστός ηθοποιός στο “The 2night Show”.

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά από απουσία εφτά χρόνων και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που δούλευε στο κρεοπωλείο του θείου του.

Αυτό, μάλιστα, που είπε και σάστισε τους πάντες μέσα στο πλατό ήταν ότι δάγκωνε σπλήνα ωμή για να πάρει δυνάμεις.

«Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά.

Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου.

Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.